立即注冊

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索

量販式KTV管理制度[全案:工裝晉升考勤獎懲培訓請假入職離職薪資發放宿舍基金]

0 0 9 收藏
KTVnei 2011-9-10 04:26:39 只看該作者 閱讀模式

與在線客服一對一交流定制量販式KTV專業資料 ☞ 量販式KTV行業業主必看 ☞ 獲取量販式KTV管理/營銷支持

☞ 免費訂閱最新資訊/營銷方案 ☞ 獲取更多幫助 ☞ 創意提升行銷,執行決定成敗! ☞ 鄭州瑞思卓創娛樂管理公司

購買主題 已有 10 人購買  本主題需向作者支付 20 YuanKTV幣 才能浏覽

本帖被以下淘專輯推薦:

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群
淘帖1
支持0
反對0
回複

大神點評9

正序浏覽
板凳
 樓主| KTVnei 2012-1-20 15:31:53 只看該作者
都市獵人 發表于 2011-12-25 15:02
怎麽都要錢買呢

這些都是內部資料,呵呵,不適合網上大規模的普用。
保證這個資料是符合現在的實際情況的,請放心購買!

與在線客服一對一交流定制量販式KTV專業資料 ☞ 量販式KTV行業業主必看 ☞ 獲取量販式KTV管理/營銷支持

☞ 免費訂閱最新資訊/營銷方案 ☞ 獲取更多幫助 ☞ 創意提升行銷,執行決定成敗! ☞ 鄭州瑞思卓創娛樂管理公司

店小二 2012-3-25 15:53:27 只看該作者

付費頻道

悲劇 要錢買, 我都買了 好多了
劉剛中國 2012-3-28 15:28:57 只看該作者
店小二 發表于 2012-3-25 15:53
悲劇 要錢買, 我都買了 好多了

不僅僅是購買啊,你也可以上傳網站上沒有的內容啊,獲取豐厚的收入啊詳見付費頻道
634534065 2012-5-27 22:57:24 只看該作者
ghnghnhgngh
651906967 2012-11-5 23:09:26 只看該作者
我是買了這個

“量販式KTV培訓教案❤畢生培訓心血,歡迎留言探討”

點開的鏈接。怎麽這個資料又要付費哦?
劉剛中國 2012-11-6 16:02:18 只看該作者
651906967 發表于 2012-11-5 23:09
我是買了這個

“量販式KTV培訓教案❤畢生培訓心血,歡迎留言探討”

那這個資料肯定的更有價值的哦,不然也不會給那個差不多。

其實培訓只是基本的業務技能,重要的還是整套的規章制度。這個是一個企業的基本命脈吧。
bduz6206 2015-6-24 05:04:26 只看該作者
呢家養寵物既家庭越黎越多,寵物在東國大學帶俾主人歡樂既同時,亦可能會令小區既居民增添一些煩惱,係唔少地區,小區內養寵物已經成為嚴重既社會問題。

根據2011年5月1日實行既《瀋陽市養狗管理條例》規定,養狗人在養狗重點管理區內應當遵守下列規定:依照公約或者規約可以攜狗乘坐電梯既,road products應當主動避讓佢人,並採取有效既防護措施,防止驚擾佢人;攜狗出戶應當束狗鏈、掛狗牌,由具有完全行為能力既人牽領,並主動避讓佢人;應當立即清除狗在戶外排泄既糞便;唔得在住宅區既公用部位養狗;唔得虐待、遺棄所養既狗;應當及時將死亡狗送到指定既場所,在動物衛生監督機構既監督下進行無害化處理,唔可以隨意拋棄或者埋葬;應當採取有效措施,防止狗妨礙、幹擾佢人正常生活。

然而生活中,可以將呢d規定落實少之又少。

冇幾耐前,屋 裝修家住瀋陽市5裏河附近既居民張先生把住在老家既父母接來,本想讓老人在城裡享清福,結果老大家卻經常晚上訓唔好覺,身體狀況仲唔及以前。

原來,張先生既鄰居收養了幾隻流浪狗,晚上,呢d狗嬉鬧叫個唔停,嘈得老2家都唔安寧。

“本來係打算讓我父母黎享福既,但係呢d狗常常叫個唔停,真係受唔到啊。”張先生話,佢地也跟鄰居溝通過幾次,但冇乜野效果。

“鄰居係1位獨居老人,佢既仔女唔在身邊,就自己1個人兒,可能係太獨孤了,收留了幾隻流浪狗,係挺可憐既,我地都能理解,所以唔好太計較。”張先生說。

“高考前那段時間,我躺在床上卻點都訓唔著,唔係因為高考前既緊張,而係因為小區裡此起彼伏既狗叫讓人煩躁。”講起寵物擾民,剛剛參加完高考既考生劉生咁樣講。

發表新帖
高級模式